logo2.gif (4383 bytes) 

 

Linux - Asentajan käsikirja 2003

Hinta: 39

 

Raimo Koski, Tomi Kajala
140 sivua + 4 x CD
ISBN 951-826-693-X
Suomenkielinen teos
 

Red Hat -yhteensopiva Linux & OpenOffice

Tämä käsikirja on tehokas tapa ottaa Linux hallintaan. Käsikirjassa käsitellään kattavasti muun muassa Linuxin ja OpenOfficen asennus sekä tehokas käyttöönotto.

Täysin Red Hat -yhteensopiva Spectra Linux ja OpenOffice-toimisto-ohjelmisto on paras valinta suomalaisille PC-käyttäjille. Suomenkielinen käyttöliittymä (vaihtoehtona englanti), helppo graafinen asennus, suomenkielinen kirja ja paras valikoima Linux-ohjelmia takaavat Linuxin tehokkaan hyödyntämisen. Mukana saat heti mm. kaikki yleiset toimisto-ohjelmistot, Internet-ja verkkotyökalut, ohjelmointituotteet, multimedia-ja grafiikkaohjelmat sekä parhaat pelit.

Laitteistosuositukset Täydellinen yhteensopivuuslista ja muita lisätietoja osoitteesta www.spectralinux.com

CD-levyt

Spectra Linux on Red Hat -yhteensopiva, joten siinä on kaikki Red Hatin ominaisuudet ja lisäksi paljon uusia ominaisuuksia. Mukana tuhansia ohjelmistopaketteja alkaen multimedia-ohjelmistoista ja peleistä aina ohjelmointityökaluihin.IT Press, PL 760, 00043 Edita, Finland.
Tel:  020 450 2266. Fax:  020 450 2380. email: itpress@itpress.fi
Web design © IT Press, all rights reserved. All trademarks mentioned on these pages are the property of their respective owners.