logo2.gif (4383 bytes)


 

KDE - Käyttäjän käsikirja

Hinta: 280,-

Raimo Koski
700 sivua + CD-ROM
ISBN 951-826-187-3
Suomenkielinen teos

 


Tämä kirja on tarkoitettu kaikille Linuxin ja KDE:n uusille käyttäjille, jotka haluavat ottaa kaiken irti tästä yhä laajenevasta käyttöjärjestelmästä ja sen suosituimmasta helppokäyttöisestä graafisesta käyttöliittymästä. Tästä kirjasta löydät arvokkaita neuvoja uuden ympäristön tehokkaaseen hyödyntämiseen ja opit nykyaikaisen Linuxin toiminnan perusteet.

Kirja on jaettu kahteen osaan:

Kirjan alkuosa, “Aloittelijan opas”, auttaa sinua saamaan käsitystä Linuxin perusteista - alkaen uuden käyttäjätunnuksen luonnista aina tiedostojen käsittelyyn komentoriviltä.

Opi miten:

Kirjan loppuosa, KDE:n dokumentointi, tutustuttaa sinut Linuxin graafiseen käyttöliittymään ja sen ohjelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Opi hallitsemaan:

Mukana CD-ROM:

CD-ROM sisältää uusimman KDE:n yleisimmille Linuxin levitysversioille (RedHat, Debian, SuSE,...) sekä satoja hyödyllisiä sovelluksia, joita ei ole levitysversioiden mukana.

Kirjan rakentamisesta on kantanut päävastuun Linux-asiantuntija Raimo Koski. Hän on yksi Linux-maailman tunnetuimpia nimiä Suomessa ja on toiminut sekä Linux-kouluttajana että kirjojen tekijänä jo Linuxin kehityskaaren alkuvaiheilta asti.

 IT Press, PL 760, 00043 Edita, Finland.
Tel:  09-566 0266. Fax:  09-566 0380. email: itpress@itpress.fi
Web design © IT Press, all rights reserved. All trademarks mentioned on these pages are the property of their respective owners.