logo2.gif (4383 bytes)


 

IT Linux 2000 Professional

Hinta: 350,-, alv 22%

400 sivua + 4 kpl CD-ROM
ISBN 951-826-185-7
IT Press Software
Suomenkielinen teos

 


Versiotakuu - ilmainen päivitys seuraavaan versioon!

Suomenkielinen Linux - parannettu, täysin yhteensopiva Red Hat Linux!

IT Linux 2000 on paras valinta suomalaisille PC-käyttäjille. Suomenkielinen käyttöliittymä (vaihtoehtona englanti ja alkuperäinen Red Hat Linux), helppo graafinen asennus, suomenkieliset ohjekirjat ja paras valikoima Linux-ohjelmia takaavat Linuxin tehokkaan hyödyntämisen. IT Linuxin mukana saat heti mm. SUNin Star Officen kaikki yleiset toimisto-ohjelmistot, Internet- ja verkkotyökalut, ohjelmointituotteet, multimedia- ja grafiikka-ohjelmat sekä parhaat pelit.

Jokainen Linux-käyttäjä voi itse muokata IT Linuxia omiin tarpeisiinsa, siksi paketin mukana seuraakin täydellinen lähdekoodi ja tarvittavat ohjelmointityökalut. Voit rakentaa mieleisesi järjestelmän itse - IT Linux tarjoaa tähän parhaat lähtökohdat täysin Red Hat Linux -yhteensopivana.

IT Linux on rakennettu Suomessa, kuten itse Linuxkin alunperin. Suomalainen Linus Torvalds rakensi Linuxin ensimmäisen version vuonna 1991. Sen jälkeen sitä ovat kehittäneet useat henkilöt ja yritykset ympäri maailman. IT Linux -versiosta päävastuun on kantanut tunnettu suomalainen Linux-asiantuntija Raimo Koski.

IT LINUX 2000 Professionaliin
sisältyy:

MUKANA PARAS KÄSIKIRJASTO:

Elektronisena:

VERSIOTAKUU

IT Linux 2000 sisältää yhden ilmaisen päivityksen uudempaan tulevaan versioon ainoastaan toimituskuluja (39 mk) vastaan. Näin takaamme, että nopeasti kehittyvässä Linux-maailmassa käytät uusinta versiota!

PROFESSIONAL

 IT Press, PL 760, 00043 Edita, Finland.
Tel:  09-566 0266. Fax:  09-566 0380. email: itpress@itpress.fi
Web design © IT Press, all rights reserved. All trademarks mentioned on these pages are the property of their respective owners.