logo2.gif (4383 bytes)


 

IT Linux 2000 Deluxe

Hinta: 490,-, alv 22%

800 sivua + 4 x CD-ROM
ISBN 951-826-188-1
IT Press Software
Suomenkielinen teos

 


Versiotakuu - ilmainen päivitys seuraavaan versioon!

Suomenkielinen Linux - parannettu, täysin yhteensopiva Red Hat Linux!

IT Linux 2000 on paras valinta suomalaisille PC-käyttäjille. Suomenkielinen käyttöliittymä (vaihtoehtona englanti ja alkuperäinen Red Hat Linux), helppo graafinen asennus, suomenkieliset ohjekirjat ja paras valikoima Linux-ohjelmia takaavat Linuxin tehokkaan hyödyntämisen. IT Linuxin mukana saat heti mm. SUNin Star Officen kaikki yleiset toimisto-ohjelmistot, Internet- ja verkkotyökalut, ohjelmointituotteet, multimedia- ja grafiikkaohjelmat sekä parhaat pelit.

Jokainen Linux-käyttäjä voi itse muokata IT Linuxia omiin tarpeisiinsa, siksi paketin mukana seuraakin täydellinen lähdekoodi ja tarvittavat ohjelmointityökalut. Voit rakentaa mieleisesi järjestelmän itse - IT Linux tarjoaa tähän parhaat lähtökohdat täysin Red Hat Linux -yhteensopivana.

IT Linux on rakennettu Suomessa, kuten itse Linuxkin alunperin. Suomalainen Linus Torvalds rakensi Linuxin ensimmäisen version vuonna 1991. Sen jälkeen sitä ovat kehittäneet useat eri henkilöt ja yritykset ympäri maailmaa. IT Linux -versiosta päävastuun on kantanut tunnettu suomalainen Linux-asiantuntija Raimo Koski.

IT LINUX 2000 Deluxeen
sisältyy:

MUKANA PARAS KÄSIKIRJASTO:

Elektronisena:

VERSIOTAKUU

IT Linux 2000 sisältää yhden ilmaisen päivityksen uudempaan tulevaan versioon ainoastaan toimituskuluja (39 mk) vastaan. Näin takaamme, että nopeasti kehittyvässä Linux-maailmassa käytät uusinta versiota!

DELUXE

 IT Press, PL 760, 00043 Edita, Finland.
Tel:  09-566 0266. Fax:  09-566 0380. email: itpress@itpress.fi
Web design © IT Press, all rights reserved. All trademarks mentioned on these pages are the property of their respective owners.